Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Kundklubbsdagar 22-25 augusti!

Idag den 22 augusti startar våra kundklubbsdagar för dig som är eller blir medlem i vår kundklubb! 

- 20% rabatt vid ett helt köp!*

- Tävla & vinn 500 kr på ditt kvitto!

*Kupong finns i din butik. Gäller en gång per hushåll på ordinarie pris och på ordinarie lagerfört sortiment. Dock ej på ströprodukter, vallfröer, produkter för professionell växtodling, utsäde, ensileringsprodukter, foder i bulk, spannmål i bulk, eller produkter i storsäck eller fat. Gäller ej vid köp av presentkort. Sortimentet kan variera. Med reservation för eventuella tryckfel. Erbjudandet gäller 22-25 augusti 2018. Kan ej kombineras med andra rabatter. Kundklubbsdagarna och erbjudandet gäller i följande Djur&Natur-butiker: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Karlskoga, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda, Östersund.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom