HippoTop Müsli

HippoTop Müsli är ett havrefritt färdigfoder i müsliform för aktiva och harmoniska hästar. I HippoTop Müsli har havre uteslutits och all ingående spannmål, däribland majs, har värmebehandlats för att förbättra stärkelsens tillgänglighet och öka energiutnyttjandet. Betfiber ingår som ytterligare en skonsam energikälla.
 
Jästkulturen Diamond V förbättrar också den magfunktionen. Potatisprotein och sojamjöl bidrar med högvärdigt protein och linfrökaka ingår bland annat för att den anses ha en lugnande inverkan på tarmen. Flertalet B-vitaminer, däribland biotin är tillsatta. Selen och E-vitamin som är viktiga bland annat för immunförsvaret och prestationen är tillsatta i form av selenjäst och naturligt E-vitamin.
  • Linfrökaka och Diamond V för tarmhälsan
  • Protein från sojamjöl och potatisprotein
  • All spannmål är värmebehandlad
  • B-vitaminer, organiskt selen och naturligt E-vitamin
Finns i säck om 20 kg.
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Värmebehandlad korn
Betmassa
Grönmjöl
Värmebehandlad majs
Värmebehandlad vete
Havrekli
Melass
Vetefodermjöl
Vetekli
Linfrökaka
Sojaolja
Sojamjöl
Potatisprotein
Salt
Magnesium
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se