HippoBas Cool

Havrefritt färdigfoder som räcker långt. En del hästar upplevs fungera bättre på en havrefri diet. HippoBas Cool är ett välbalanserat foder i pelletsform som räcker långt i dessa havrefria foderstater. Stärkelseinnehållet är måttligt och balanseras på ett avvägt sätt med råvaror som har en gynnsam inverkan på hästen och dess mag/tarmsystem. Exempelvis ingår linfrökaka och bryggerijäst som båda anses ha en positiv effekt på hästens maghälsa. Det ingående sojaproteinet bidrar bland annat med värdefull lysin.

  • Balans mellan fibrer och stärkelse
  • Högvärdigt sojaprotein
  • Bryggerijäst och B-vitaminer för tarm och päls
  • Biotin, organiskt selen och naturligt E-vitamin
Finns i säck om 15 kg eller 600 kg.
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Korn
Betmassa
Vetekli
Vetefodermjöl
Gräsmjöl
Vete
Melass
Sojaolja
Linfröolja
Sojamjöl
Bryggerijäst
Salt
Magnesiumoxid
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se